Mesaje cu nume | Catalin | Ziua Numelui

Cele mai frumoase mesaje de ziua numelui sau ziua onomastică cu numele Catalin. Urări scurte de felicitare de ziua onomastică pentru Catalin.

Nu toată lumea este demnă să poarte numele Catalin, ci doar persoanele excepționale. Aș dori ca acest nume să-ți aducă mereu noroc, succes și zâmbete. Te felicit și vreau să spun că meriți tot ce este mai bun. Sărbătoare fericită!
O zi specială, o persoană specială și o sărbătoare specială. Fie ca visele și dorințele tale să devină realitate de acum încolo. Să ne trăiești cu numele, Catalin!
Fie ca, din această zi, toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece și să ai doar zile însorite și multă fericire! La mulți ani de ziua numelui, Catalin!
Mesajele cu la mulți ani sunt greu de făcut, îți doresc de ziua onomastică tot ce-ți dorești și încă de-o mie de ori pe atât! Să trăiești cu numele, Catalin!
La mulți ani, Catalin! Poate nu ești chiar sfântul căruia îi porți numele, dar cu siguranță pentru mine ești un înger! La mulți ani și să ne trăiești cu numele tău ales.
Numai bine îți doresc de ziua numelui, fie care cele bune să se-adune, iar cele rele să se spele! Fericire să ai și sufletul curat! La mulți ani, Catalin!
Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani, Catalin!
La mulți ani, Catalin! Sfântul al cărui nume îl porți să îți călăuzească pașii, să îți aducă bucurie în suflet și să fie întotdeauna cu tine.
La mulți ani Catalin, numai bine îți doresc de ziua numelui, fie care cele bune să se-adune, iar cele rele să se spele! Fericire să ai și sufletul curat!
Catalin, nu te-am uitat și îți doresc să ai o zi plină de împliniri cu ocazia onomasticii! La mulți ani Catalin!

Mesaje de ziua numelui cu numele Catalin simple dar eficiente. Mesaje și urări scurte cu numele Catalin de ziua numelui. Mesajele cu nume Catalin se pot copia sau trimite pe whatsapp direct din aplicatie.

Lista cu nume  Cautari  Zile Onomastice  Confidentialitate 
© felicitaricunume.com. All Rights Reserved.