Mesaje cu nume | Victor

Mesaje cu numele Victor pentru toate ocaziile. Urări cu numele de băiat Victor.

La mulți ani, Victor! Îţi doresc pace și armonie în suflet şi în jurul tău. Fii împlinit şi mulţumit de tot ceea ce îți oferă fiecare nouă zi.
La mulți ani, dragă Victor! Îți doresc să ai parte de multă fericire, momente de neuitat, satisfacție de la tot ce vei face și tot ce ți se va oferi. Felicitări!
Victor, sincere felicitări! Îți doresc tot binele din lume! Sunt extrem de fericită să am un astfel de prieten alături! Fie ca viața să-ți fie minunată, așa ca și tine!
Victor, te felicit cu prilejul acestei frumoase sărbători! Fie ca această zi să-ți fie memorabilă și minunată. Fie ca toate urările de bine pe care le vei auzi astăzi, să se îndeplinească! Fii optimist și crede mereu în tot ce este mai bun!
Ai curajul să spui DA, ai curajul să spui NU. Și in situații dificile, ai curajul să fii TU! Te iubesc, Victor!
Ce e prezentul? Ce e viitorul? Nimic fără tine Victor. Te iubesc și de abia aștept să te strâng în brațele mele.
Ziua mea nu poate începe perfect fără să îți spun cât de mult te iubesc. Te sărut, Victor!
Te port în minte și în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine pentru totdeauna. Te iubesc Victor!
La mulți ani Victor, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit și împliniri frumoase.
Felicitări Victor! Îți doresc o aniversare fericită și să rămâi mereu la fel de sincer, vesel și bucuros!
La mulți ani, Victor! Îți doresc fericire imensă, sănătate bună, dragoste adevărată, noroc, prosperitate și împlinirea dorințelor!
Oamenii își urează multe lucruri. Eu îți urez doar două: niciodată și întotdeauna. Niciodată trist și întotdeauna fericit. La mulți ani, Victor!
Nu toată lumea este demnă să poarte numele Victor, ci doar persoanele excepționale. Aș dori ca acest nume să-ți aducă mereu noroc, succes și zâmbete. Te felicit și vreau să spun că meriți tot ce este mai bun. Sărbătoare fericită!
O zi specială, o persoană specială și o sărbătoare specială. Fie ca visele și dorințele tale să devină realitate de acum încolo. Să ne trăiești cu numele, Victor!
Fie ca, din această zi, toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece și să ai doar zile însorite și multă fericire! La mulți ani de ziua numelui, Victor!
Mesajele cu la mulți ani sunt greu de făcut, îți doresc de ziua onomastică tot ce-ți dorești și încă de-o mie de ori pe atât! Să trăiești cu numele, Victor!

Mesaje la multi ani cu numele Victor, mesaje pentru ziua de naștere, ziua onomastică, sărbători de nume, sărbători creștine, dragoste, Crăciun, Anul Nou.

Lista cu nume  Cautari  Zile Onomastice  Confidentialitate 
© felicitaricunume.com. All Rights Reserved.