Mesaje cu nume | Petronela

Mesaje cu numele Petronela pentru toate ocaziile. Urări cu numele de fată Petronela.

Felicitări! Îți doresc să nu-ți lipsească nimic din ceea ce te face fericită, te îmbrațișez cu toată dragostea. La mulți ani, Petronela!
La mulți ani, Petronela! De ziua ta de naștere îți doresc sănătate și noroc. Fiecare zi să înceapă cu o bucurie, fiecare clipă să îți aducă împlinire.
Petronela, felicitări! Îți doresc să simți bucurie în fiecare zi, să te simți iubită și dorită. Să ai parte de o viață cu adevărat strălucitoare și minunată! La mulți ani!
Sănătate și tot ce-ți dorești, să ai parte de tot ce ai visat și de ceea ce iubești. La mulți ani, Petronela, să te bucuri de o viață înfloritoare!
Ai curajul să spui DA, ai curajul să spui NU. Și in situații dificile, ai curajul să fii TU! Te iubesc, Petronela!
Ce e prezentul? Ce e viitorul? Nimic fără tine Petronela. Te iubesc și de abia aștept să te strâng în brațele mele.
Ziua mea nu poate începe perfect fără să îți spun cât de mult te iubesc. Te sărut, Petronela!
Te port în minte și în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine pentru totdeauna. Te iubesc Petronela!
La mulți ani, Petronela Îți doresc ca anul acesta să fie plin de plăceri, surprize, dragoste, întâlniri luminoase, călătorii, cumpărături, tandrețe, romantism și vești bune!
Felicitări, Petronela! La mulți ani cu iubire și credință, lumina divina a Domnului să fie cu tine la bine și la greu!
Tu ești persoana care m-a ghidat și a avut încredere în mine atunci când am avut nevoie. Îți mulțumesc că faci parte din viața mea. La mulți ani, Petronela!
La mulți ani Petronela, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit și împliniri frumoase.
La mulți ani Petronela, numai bine îți doresc de ziua numelui, fie care cele bune să se-adune, iar cele rele să se spele! Fericire să ai și sufletul curat!
Petronela, nu te-am uitat și îți doresc să ai o zi plină de împliniri cu ocazia onomasticii! La mulți ani Petronela!
Nu toată lumea este demnă să poarte numele Petronela, ci doar persoanele excepționale. Aș dori ca acest nume să-ți aducă mereu noroc, succes și zâmbete. Te felicit și vreau să spun că meriți tot ce este mai bun. Sărbătoare fericită!
Onomastică fericită, Petronela! Fie ca Sfinții ce te protejază să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!

Mesaje la multi ani cu numele Petronela, mesaje pentru ziua de naștere, ziua onomastică, sărbători de nume, sărbători creștine, dragoste, Crăciun, 8 Martie, 1 Martie, Anul Nou.

Lista cu nume  Cautari  Zile Onomastice  Confidentialitate 
© felicitaricunume.com. All Rights Reserved.