Mesaje cu nume | Catalina | Ziua Numelui

Cele mai frumoase mesaje de ziua numelui sau ziua onomastică cu numele Catalina. Urări scurte de felicitare de ziua onomastică pentru Catalina.

Nu toată lumea este demnă să poarte numele Catalina, ci doar persoanele excepționale. Aș dori ca acest nume să-ți aducă mereu noroc, succes și zâmbete. Te felicit și vreau să spun că meriți tot ce este mai bun. Sărbătoare fericită!
O zi specială, o persoană specială și o sărbătoare specială. Fie ca visele și dorințele tale să devină realitate de acum încolo. Să ne trăiești cu numele, Catalina!
Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri. Să fii iubită și fericită în fiecare moment al vieții tale. La mulți ani de ziua numelui, Catalina!
Fie ca, din această zi, toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece și să ai doar zile însorite și multă fericire! La mulți ani de ziua numelui, Catalina!
Mesajele cu la mulți ani sunt greu de făcut, îți doresc de ziua onomastică tot ce-ți dorești și încă de-o mie de ori pe atât! Să trăiești cu numele, Catalina!
Numai bine îți doresc de ziua numelui, fie care cele bune să se-adune, iar cele rele să se spele! Fericire să ai și sufletul curat! La mulți ani, Catalina!
Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani, Catalina!
La mulți ani, Catalina! Sfântul al cărui nume îl porți să îți călăuzească pașii, să îți aducă bucurie în suflet și să fie întotdeauna cu tine.
Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori! La mulți ani de ziua onomastică, Catalina!
La mulți ani Catalina, numai bine îți doresc de ziua numelui, fie care cele bune să se-adune, iar cele rele să se spele! Fericire să ai și sufletul curat!

Mesaje de ziua numelui cu numele Catalina simple dar eficiente. Mesaje și urări scurte cu numele Catalina de ziua numelui. Mesajele cu nume Catalina se pot copia sau trimite pe whatsapp direct din aplicatie.

Lista cu nume  Cautari  Zile Onomastice  Confidentialitate 
© felicitaricunume.com. All Rights Reserved.