La multi ani, Romanita multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti! | Felicitare cu șampanie și tort pe felicitare de birou

La multi ani, Romanita multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti! | Felicitare cu șampanie și tort pe felicitare de birou
Îți place această felicitare dar nu este cu numele pe care îl vrei? Apasă aici pentru a personaliza felicitarea cu numele dorit.
Descarca felicitarea Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Descriere felicitare
Felicitarea cu șampanie și tort pe felicitare de birou este un cadou mic, dar personal, creat special pentru ziua de naștere. Numele Romanita e esența acestui cadou, aducând bucurie într-un mod simplu și intim.
Această felicitare cu șampanie și tort pe felicitare de birou din colecția noastră de felicitari de zi de nastere cu numele Romanita are o notă de originalitate și îți oferă ocazia să faci o persoană să se simtă specială datorită faptului că acolo este numele ei.
Felicitarea se poate descărca gratuit sau se poate trimite prin Whatsapp, Facebook, Twitter, Pinterest.
Imagine de zi de nastere cu șampanie și tort pe felicitare de birou cu dimensiunile 800px x 400px și cu textul La multi ani, Romanita multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti!.
174 0 0
Sampanie Tort

Lista cu nume  Cautari  Zile Onomastice  Confidentialitate 
© felicitaricunume.com. All Rights Reserved.