Iti doresc multa sanatate, fericire si iubire. La multi ani, Venera | Felicitare cu trandafiri roșii pe fundal alb cu bordură

Iti doresc multa sanatate, fericire si iubire. La multi ani, Venera | Felicitare cu trandafiri roșii pe fundal alb cu bordură
Îți place această felicitare dar nu este cu numele pe care îl vrei? Apasă aici pentru a personaliza felicitarea cu numele dorit.
Descarca felicitarea Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Descriere felicitare
Felicitarea cu trandafiri roșii pe fundal alb cu bordură este un cadou mic, dar personal, creat special pentru ziua de naștere. Numele Venera e esența acestui cadou, aducând bucurie într-un mod simplu și intim.
Această felicitare cu trandafiri roșii pe fundal alb cu bordură din colecția noastră de felicitari de zi de nastere cu numele Venera are o notă de originalitate și îți oferă ocazia să faci o persoană să se simtă specială datorită faptului că acolo este numele ei.
Felicitarea se poate descărca gratuit sau se poate trimite prin Whatsapp, Facebook, Twitter, Pinterest.
Imagine de zi de nastere cu trandafiri roșii pe fundal alb cu bordură cu dimensiunile 800px x 400px și cu textul Iti doresc multa sanatate, fericire si iubire. La multi ani, Venera.
188 0 0
Flori Trandafiri Femei Doamne

Lista cu nume  Cautari  Zile Onomastice  Confidentialitate 
© felicitaricunume.com. All Rights Reserved.