In dar de ziua ta, toate gandurile mele bune si multa, multa fericire! La mullti ani, Alis | Felicitare cu desen cu tort cu o lumânare

In dar de ziua ta, toate gandurile mele bune si multa, multa fericire! La mullti ani, Alis | Felicitare cu desen cu tort cu o lumânare
Îți place această felicitare dar nu este cu numele pe care îl vrei? Apasă aici pentru a personaliza felicitarea cu numele dorit.
Descarca felicitarea Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Descriere felicitare
Felicitarea cu desen cu tort cu o lumânare este un cadou mic, dar personal, creat special pentru ziua de naștere. Numele Alis e esența acestui cadou, aducând bucurie într-un mod simplu și intim.
Această felicitare cu desen cu tort cu o lumânare din colecția noastră de felicitari de zi de nastere cu numele Alis are o notă de originalitate și îți oferă ocazia să faci o persoană să se simtă specială datorită faptului că acolo este numele ei.
Felicitarea se poate descărca gratuit sau se poate trimite prin Whatsapp, Facebook, Twitter, Pinterest.
Imagine de zi de nastere cu desen cu tort cu o lumânare cu dimensiunile 800px x 400px și cu textul In dar de ziua ta, toate gandurile mele bune si multa, multa fericire! La mullti ani, Alis.
802 1 0
Tort

Lista cu nume  Cautari  Zile Onomastice  Confidentialitate 
© felicitaricunume.com. All Rights Reserved.